Aberystwyth Fire Station, AberystwythClient: WRW Construction

The £1.6m scheme involved the construction of a new Fire Station following demolition of the existing fire station building, along with various external works including drainage and a drill tower. Located at the existing fire station in Trefechan, the new two-storey building provides offices, meeting rooms, store rooms, entrance lobby, community room, kitchen (for the fire-fighters use), watch room, operations and training space.

RACS worked with the Mid and West Wales Fire and Rescue Service to provide advice on how to best make use of the space available to accommodate the commercial kitchen and servery counter. Our subsequent layout and design was accepted. WRW Construction were appointed as the main contractor, they in turn appointed RACS for the supply and fit-out works, the net result is a Fire Station, Aberystwyth can be proud of.

Need professional help or advice?

Need professional help or advice? We can design, supply and fit commercial kitchens to suit any application.